google-site-verification=B_PhikpJsQs-iNyjEPs-zPa_L2OzZxhI7I5PSeEoNR4
top of page
  • Helin Çelik / Araştırma Müdürü

Kevin O’Leary, Kripto Yatırımlarını Genişletiyor!


ABD’li ünlü iş adamı ve yatırımcı olan Kevin O’Leary geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada kripto paraların özellikle kurumsallar tarafından çok fazla ilgisini çektiğine değindi ve ilerleyen dönemlerde düzenlemelerin gelmesiyle birlikte kripto satın almak isteyen yatırımcıların büyük miktardaki doların kripto piyasasına yöneleceği görüşünü aktardı. Ayrıca O’Leary kripto konusunda oldukça iyimser baktığını ve bu yıl içerisinde mevcut %3’lük portföyünü iki katına %7’ye çıkarmayı planladığını da belirtti.


O’Leary daha öncesinde kripto paralarla ilgili yaptığı negatif yorumlarla biliniyordu ve yatırımcıların büyük zarara uğrayacaklarını savunuyordu. Ancak yeni büyük kurumsallar ve minimal yatırımcıların bu sektöre karşın büyüyen ilgili karşısında pozitif tutum sergilediğini görüyoruz.


Çin Rap Grubu NFT Aracılığıyla Bağış Yapacak!

Çin’de rap müzik grubu olan Higher Brother’s, NFT dünyasına girdiklerini açıkladı. Phuket adında NFT müzik videosunu NFT platformu olan Market place üzerinden yayınlayacak. Yapılan açıklamalarda grup 3.000 adet kopyası basılmış NFT biletleri 99 dolardan piyasaya satışa sunulacak ve koleksiyoncular bu NFT’nin beş farklı versiyonundan birini seçebilecekler. Elde edilen gelirlerin bir kısmı pandemiyle mücadelede dünyadaki hastanelere ve diğer kurumlara destek girişimi olan Crypto Against Covid’e gidecek. Higher Brother’s üyeleri NFT’lerin bağımsız müzisyenlere ve sanat tarafına çok daha fazla fırsat getireceğini düşünüyor ve blok zincire olan meraklarının daha da iyi pekiştiğini belirtiyor.


Madencilik Devi Argo, Nasdaq’ta!

Londra Borsası’nda listelenen tek madencilik şirketi Argo Blockchain, şubat aylarında mevcut kapasitesinin yaklaşık %200 oranında arttıracağını açıklamıştı. Faaliyetlerini genişletmek isteyen şirket kripto madencilik tesisi inşa etmek için Teksas ziyareti gerçekleştirmişti ve oradan arazi satın aldı. 2021’de rekor oranda büyüme gösterdi ve ABD Teknoloji Endeksi olan Nasdaq’ta listelenmeye başladı.


Şirket her biri 10 ana hisseye denk gelen 7,5 milyon Amerikan mevduat hissesi çıkardı ve son dönemdeki büyüme hisse fiyatlarına yansıdı bu yaklaşık 20 kat değer kazanımını işaret etti. Geçen ay satışı ilk kez duyuran şirketin hisselerinin kısaltması ise ARBK olarak belirlendi.

26 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentarer


bottom of page